10 jaar Vuurwerkstore Holten

Welkom op deze speciale pagina voor liefhebbers van vuurwerk!

Zoals je inmiddels wel hebt begrepen bestaan we dit jaar 10 jaar en dat moet gevierd worden. We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van wat een speciale en bijzondere dag moet gaan worden als je ook maar een beetje van vuurwerk houdt. Op deze pagina kun je de laatste stand van zaken lezen.

Laatste update: 9 mei 2021

10 jaar Vuurwerkstore Holten

Inmiddels zijn er concrete ideeën en die willen we alvast delen met jullie. Natuurlijk is alles onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen m.b.t. Corona maar naast dat staat ons verder niet veel in de weg om het te realiseren.

10 jaar Vuurwerkstore Holten
Wat: Demo (F2 producten) + Pyromusical met prof. vuurwerk + Eten
Datum: 25-09-2021 (Datum kan nog veranderen i.v.m. ander evenement. Vanaf 1 juni staat hier de definitieve datum)
Tijd: Tussen 18.00 uur en 23.59 uur
Locatie: Holten (Exacte adres volgt. In ieder geval NIET de locatie waar we jaarlijks onze demo/show organiseren)
Kaartverkoop: Start 1 juni 2021 via o.a. deze pagina.
Schietbedrijf: Colorful Fireworks Events

Pyromusical
Op zaterdag 25 september willen we een Pyromusical gaan schieten met professioneel vuurwerk. We gaan voor deze show voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Dat wil zeggen dat we veel producten zullen gaan gebruiken waarvan er geen ”13 in een dozijn” zitten. Het is ook een mooie opmaat voor hopelijk een mooi vuurwerkseizoen. Gezien de schaarste aan vuurwerkshows momenteel is dit ook gelijk iets om weer naar uit te kunnen kijken.

Demo
Voorafgaand aan de vuurwerkshow en om de avond wat te vullen naast alleen de maag willen we een demo gaan schieten met onze producten waar nog geen straatfilms van zijn en producten van merken die bij jullie als liefhebbers nog vrij onbekend, maar wel goed zijn.

Eten
Maximaal 150 kaarten beschikbaar
Het eten zal bestaan uit een uitgebreid buffet met voor ieder wat wils. Ook aan de vegetariër, veganist en mensen die alleen Halal vlees eten zal gedacht worden. Dit is allemaal aan te geven tijdens het bestellen van je kaartje.

Hoe dan?
Een dergelijk iets organiseren kost een aardig zakcentje maar dat hebben wij er wel voor over en hopelijk jullie ook. Ook las je dat we naast de avond vullen ook je maag willen vullen als je dat wenst natuurlijk.

Het komt dus neer op een groot verjaardagsfeestje met als doel elkaar ontmoeten en een gezellige avond hebben waarin vuurwerk centraal staat onder het genot van een hapje en een drankje.

Om de Pyromusical mogelijk te maken willen we jou als bezoeker toch vragen om een financiële bijdrage te leveren. Ons doel is echt om hier niets aan te verdienen maar om puur de kosten deels te dekken. Wij bekostigen zelf de basis van de avond (Demo & organisatie) en elke euro die binnenkomt via de kaartverkoop gaat naar de inzet van de Pyromusical en wij verdubbelen het totaalbedrag van de opbrengst. Dus wordt er voor bijv. € 2.000,00 aan kaarten verkocht dan wordt het budget voor de Pyromusical € 4.000,00 NETTO INKOOP. Vandaar dat we ook nu al kenbaar maken wat ons plan is i.v.m. de aanvraag vuurwerkvergunning e.d..

Om dit financieel in orde te krijgen willen we gaan werken met online kaartverkoop. De kaartverkoop gaat er als volgt uit zien:

 • Optie 1: Ticket demo + vuurwerkshow € 20,00
 • Optie 2: Ticket eten + 1 consumptie + demo + vuurwerkshow € 39,50
 • Optie 3: Junior Ticket demo + vuurwerkshow € 12,50
 • Optie 4: Junior Ticket eten + 1 consumptie + demo + vuurwerkshow € 25,00
 • Optie 5: Vrijwillige donatie.

Je kunt dus voor € 19,50 mee eten en daarvoor reserveren als je optie 2 kiest. Bij optie 1 kom je alleen kijken naar het vuurwerk en als je zin hebt mag je in beide gevallen na afloop een drankje doen (tegen betaling).

KAARTVERKOOPSTART OP 1 JUNI OP O.A. DEZE PAGINA

De show bezoeken op normale afstand ZONDER kaartje zal uitdagend worden gezien de locatie dusdanig is afgelegen dat dit zo goed als onmogelijk is. Dichtstbijzijnde punt waar je mag en kunt staan is bijna 400 meter verder. Je betaald dus alleen voor jezelf en niet voor de niet betalende buurman die gratis kan kijken.

Worden er helemaal geen of te weinig kaarten verkocht dan vervalt de Pyromusical en houden we het bij een demo + evt. een mogelijkheid tot een hapje eten.

Programma onder voorbehoud

 • 18.00 uur: Deur open voor tickets met eten
 • 18.30 uur: Aanvang Buffet in de tent
 • 19.00 uur: Deur open voor tickets die alleen vuurwerk komen kijken
 • 20.00 uur: Demo
 • 21.00 uur: Pyromusical
 • 21:15 uur: Naborrelen in de tent
 • 23.30 uur: Einde avond

Corona
Bovenstaande informatie is tot stand gekomen met de gedachte dat alles plaats kan vinden waarbij de huidige Coronamaatregelen niet meer van toepassing zullen zijn. Het kan dus zijn dat de kaartverkoop vroegtijdig stopt door een maximale toelating van bezoekers of in het ergste geval een deel of het gehele evenement moeten annuleren. Heeft een wijziging invloed op een gekocht kaartje dan zal het geld deels of volledig terug betaald worden. Voorbeeld is dat als eten niet mag maar vuurwerk wel, dan wordt het prijsverschil van het eten terug gestort.