10 jaar Vuurwerkstore Holten

Welkom op deze speciale pagina met alle beknopte informatie voor ons 10 jarig jubileumfeest op 25 september 2021.

Zoals je inmiddels wel hebt begrepen bestaan we dit jaar 10 jaar en dat moet gevierd worden. We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van wat een speciale en bijzondere dag moet gaan worden als je ook maar een beetje van vuurwerk houdt. Op deze pagina kun je de laatste stand van zaken lezen n.b.t. dit evenement.

Laatste update: 15 juli 2021

10 jaar Vuurwerkstore Holten

Inmiddels zijn er concrete ideeën en die willen we alvast delen met jullie. Natuurlijk is alles onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen m.b.t. Corona maar naast dat staat ons verder niet veel in de weg om het te realiseren.

LET OP DAT JE ZONDER KAARTJE GEEN TOEGANG HEBT TOT HET TERREIN EN VUURWERK!

We gaan ook werken met polsbandjes voor de verschillende opties. Deze worden uitgereikt bij de toegangscontrole.

GOUD = VIP personen zoals personeel van de winkel en de personen die het vuurwerk opbouwen.
PAARS = Voor alle eters in de tent + het vuurwerk kijken.
ROOD = Voor alle bezoekers die alleen naar het vuurwerk komen kijken.

Dan worden er nog GROENE polsbandjes uitgedeeld aan iedereen vanaf 18 jaar i.v.m. alcoholische drankverstrekking in de tent.

Programma

onder voorbehoud van wijzigingen

-Datum: 25-09-2021
-Tijd: Tussen 18.00 uur en 23.30 uur
-Locatie: Nabij Holten. ZIE TICKET voor navigatieadres.
-Schietbedrijf: Colorful Fireworks Events

-18.00 uur: Deur open voor tickets met eten (Max 100 tickets beschikbaar) Tickets voor het eten zijn helaas uitverkocht.
-18.30 uur: Aanvang Buffet in de tent
-19.00 uur: Deur open voor tickets die alleen vuurwerk komen kijken
-20.00 uur: Demoshow
-20.45 uur: Pyrotechnische bonus (laat je verrassen) NIEUW TOEGEVOEGD!
-21.00 uur: Pyromusical
-21:15 uur: Naborrelen in de tent (Voor iedereen mogelijk. Consumptie tegen betaling)
-23.30 uur: Einde avond

Demo
Voorafgaand aan de vuurwerkshow op muziek (Pyromusical) en om de avond wat te vullen naast alleen de maag willen we een demoshow gaan schieten met onze producten waar nog geen straatfilms van zijn en producten van merken die bij jullie als liefhebbers nog vrij onbekend, maar wel goed zijn.

Binnenkort beschikbaar

Pyromusical
Aansluitend op de demo willen we een Pyromusical gaan schieten met professioneel vuurwerk. We gaan voor deze show voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Dat wil zeggen dat we veel producten zullen gaan gebruiken waarvan er geen ”13 in een dozijn” zitten. Het is ook een mooie opmaat voor hopelijk een mooi vuurwerkseizoen. Gezien de schaarste aan vuurwerkshows momenteel is dit ook gelijk iets om weer naar uit te kunnen kijken.

Eten
Maximaal 100 kaarten beschikbaar <> UITVERKOCHT

Het eten zal bestaan uit een uitgebreid buffet met voor ieder wat wils. Ook aan de vegetariër, veganist en mensen die alleen Halal vlees eten zal gedacht worden. Dit is allemaal aan te geven tijdens het bestellen van je kaartje.

Kaartverkoop
De kaartverkoop ziet er als volgt uit:

-Optie 1: Ticket demo + vuurwerkshow € 20,00
-Optie 2: Ticket eten + 1 consumptie + demo + vuurwerkshow € 39,50 UITVERKOCHT
-Optie 3: Junior (t/m 12 jaar) Ticket demo + vuurwerkshow € 12,50
-Optie 4: Junior Ticket eten + 1 consumptie + demo + vuurwerkshow € 25,00 UITVERKOCHT
-Optie 5: Vrijwillige donatie.

Je kunt dus voor € 19,50 mee eten en daarvoor reserveren als je optie 2 kiest. Bij optie 1 kom je alleen kijken naar het vuurwerk en als je zin hebt mag je in beide gevallen na afloop een drankje doen (tegen betaling).

De show bezoeken op normale kijkafstand ZONDER kaartje zal uitdagend worden gezien de locatie dusdanig is afgelegen dat dit zo goed als onmogelijk is. Dichtstbijzijnde punt waar je mag en kunt staan is bijna 400 meter verder. Je betaald dus alleen voor jezelf en niet voor de niet betalende buurman die gratis kan kijken.

De kaartverkoop loopt goed en we kunnen inmiddels met de huidige maatregelen (geldend vanaf 11 juni 2021) zeggen dat we omhoog kunnen met het bezoekersaantal. Ons evenement is besloten en dan gelden er momenteel twee opties:

– Dat je na toegang op het terrein geen 1.5 meter afstand meer hoeft te houden maar dat je nog wel een toegangstest, herstel- of vaccinatiebewijs moet laten zien.
– Dat wij als organisatie en jij als bezoeker de 1.5 meter regel handhaaft en zo geen testbewijs hoeft te laten zien bij binnenkomst.

Wij gaan nu nog even voor optie 2 omdat we nog voldoende mensen kunnen toelaten op 1.5 meter afstand en omdat we geen voorstander zijn van testbewijzen.

Mochten de coronamaatregelen onverhoopt verscherpt worden en helaas niet welkom zijn dan krijg je in alle gevallen je geld terug.

FAQ’s

 • – Mag ik cat. 1 vuurwerk meenemen/afsteken? NEE, Vriendelijk verzoek om dit thuis te laten. Ook al mag je het altijd afsteken je bevind je op besloten terrein en daar valt alles onder de verleende vergunningen en dan is het niet toegestaan.
 • – Kun je een hotel/overnachting voor ons regelen? Helaas niet. Dat kunnen we wel maar dat vergt enorm veel tijd en geregel voor ons. Ook wij moeten via Google/Booking.com/vakantiepark kijken wat er beschikbaar is in Holten en/of omgeving.
 • – Is de locatie van het vuurwerk in de buurt van het navigatieadres? Je bent redelijk in de buurt maar zult nog wel een stukje moeten verplaatsen via de aangewezen route vanaf het navigatieadres. Het kan lopend maar dat zal heen prima gaan als je ruim op tijd bent maar na wat drankjes wordt het terug wat uitdagend…
 • – Ben ik verplicht om vooraf een Corona toegangstest af te nemen of vaccinatie te hebben gehad? We moeten ons houden aan de dan geldende regels. We zijn geen voorstander van toegangstesten en daar zijn momenteel drie opties in.
  1) 1.5 meter aanhouden voor iedere bezoeker = geen test- of vaccinatiebewijs nodig.
  2) 1.5 meter kan worden losgelaten maar dan is wel een test- of vaccinatiebewijs nodig.
  Momenteel gaan we, gezien de beschikbare oppervlakte van het terrein uit van optie 1 en hopen dat het optie 2 kan worden zonder test- of vaccinatiebewijs.
 • – Moet ik een mondkapje dragen? Mondkapjes zijn voor ons evenement niet meer verplicht.
 • – Krijg ik mijn geld terug als het door Coronamaatregelen niet door kan gaan? Ja. Bij annuleren door Coronamaatregelen of andere omstandigheden krijg je gewoon je geld terug.
 • Wordt er alcohol geschonken? Ja, er worden licht alcoholische dranken geschonken. Met een apart polsbandje toon je aan dat je minimaal 18 jaar oud bent om alcohol te mogen nuttigen en kopen.
 • – Gaat het wel door met de nieuwe maatregelen per 9 juli 2021? Vooralsnog gelden de nieuwe maatregelen per 9 juli t/m 13 augustus. In theorie gelden voor ons evenement deze nieuwe regels dus niet. Mochten deze maatregelen door worden getrokken tot in ieder geval 25 september dan doen we ons best om iedereen, zittend op 1,5 meter toegang te geven zoals dat met deze maatregelen verplicht is.