Vuurwerk besteld en nu?

Laatste update: 16 november 2020

We krijgen vragen over gedane en betaalde bestellingen en wat nu de vervolgstappen zijn nu het vuurwerk voor 2020 verboden is op categorie 1 vuurwerk na. De vragen zijn begrijpelijk en we proberen op deze pagina de vragen zo veel mogelijk uit te leggen.

Krijg ik mijn geld terug?
Ja, We geven eerst iedereen de mogelijkheid om de bestelling eventueel te verplaatsen naar volgend jaar. Indien je hier niet voor kiest voor 1 december 2020 dan wordt het geld in de week na 1 december teruggestort op je rekening. Dus wil je je geld terug? Dan hoef je niets te doen.

Individuele verzoeken om een uitzondering te maken om het geld per omgaande terug te boeken gaan we niet op in.

Orders gedaan via de webshop holten.magnumvuurwerk.nl kunnen wij niet terugboeken of verplaatsen naar volgend jaar omdat de transacties via Magnum Vuurwerk verlopen. Hiervoor dien je contact op te nemen met Magnum Vuurwerk. Mailadres: info[@]magnumvuurwerk.nl

Kan ik mijn bestelling doorschuiven naar volgend jaar?
Ja, dat is vanaf heden mogelijk via deze link: https://vuurwerk-holten.nl/verzetten. Vul het formulier in voor 1 december 2020 en je bestelling is daarmee verplaatst naar 2021.

Kan ik mijn bestelling omzetten naar categorie 1 vuurwerk?
Ja dat kan maar alleen als je je bestelling hebt geplaatst via deze webshop. Een bestelling geplaatst via de webshop holten.magnumvuurwerk.nl kan niet worden omgezet. Kom met je orderbevestiging naar de winkel die dan als een soort voucher werkt voor categorie 1 vuurwerk. Je mag dan voor hetzelfde bedrag aan categorie 1 vuurwerk meenemen.

Gaan jullie nu failliet?
Financieel gezien staan we er goed voor dus dat zal niet aan de order zijn. Onze winkel blijft open en webshop blijft online en we zetten ons momenteel in op de verkoop van categorie 1 vuurwerk.

Blijft de winkel open?
Ja, onze winkel blijft open t/m 31 december voor de verkoop van categorie 1 vuurwerk. De nieuwe showroom is inmiddels omgebouwd tot categorie 1 showroom en de belevingsruimte is elke zaterdag geopend. Kijk op de pagina openingstijden wanneer we open zijn.

Komt er nog meer categorie 1 vuurwerk in jullie assortiment?
We zijn druk bezig om een zo goed mogelijk assortiment samen te stellen van categorie 1 vuurwerk. Zodra er nieuwe dingen binnenkomen gooien we dit gelijk online.

Wat doen jullie met al het vuurwerk?
Vooralsnog staan onze bunkers vol en zorgen we er netjes voor.